VAN / ERCİŞ - Deliçay İlkokulu

Ekm

Değerler Eğitimi - Sevgi, Saygı, Selamlaşma

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sınıfça öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından etkinlik yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Deliçay İlkokulumuz öğrencilerinin sağlık taramaları sağlık personelleri tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerin boy kilo görme işitme ve diş sağlık taramaları ile öğrencilerimizin sağlık durumlarına bakıldı.

Haz

Özel Eğitim Van Projesi "Süreğen Hastalık Farkındalık Ayı" kapsamında haydi farkındalığımızı artıralım.

May

Özel Eğitim Van Projesi kapsamında mayıs ayı ''Bedensel Yetersizlik Farkındalık Ayı'' olarak Belirlenmiştir.Okuyalım, öğrenelim, farkındalığımızı artıralım.

Haz

Okulumuz öğrencileri 13.06.2022 tarihinde Erciş Spor Lisesi Sportif Yetenek ve Spora Yönlendirme Projesine katıldı. Öğrencilerimizin düzeyine göre hazırlanan parkurlarda sportif yeteneklerinin ölçümü yapıldı.

Nis

''Uluslararası Çapta Adını Duyurmuş Bilim İnsanlarını Tanıyoruz'' adlı eTwining Projemiz Bursa, Aydın, Diyarbakır illerindeki ilkokulların da katılımıyla gerçekleşmektedir. Okulumuzda yapılan çalışmalara ait etkinlik ve çalışma görselleri: