VAN / ERCİŞ - Deliçay İlkokulu

Yarınlarımız olan kıymetli çocuklar gelecek sizsiniz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Emniyet Müdürlüğü makam ziyaretimiz gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürümüzle gerçekleştirilen sohbetten sonra öğrencilerimiz tüm kolluk kuvvetlerimizin ve şehit emniyet mensuplarımızın çocuklarının bayramlarını kutladı.

Okulumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUĞU NEDİR?

İLETİŞİM BECERİLERİ - EBEVEYN ILAVUZU

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SİZLER ÇOCUKLARINIZ İÇİN ROL MODELSİNİZ. DİKKATLİ BAKTIĞINIZDA ÇOCUĞUNUZUN DAVRANIŞLARINDA KENDİNİZİ GÖRECEKSİNİZDİR. BU SEBEPLE MUTLU BİR ÇOCUĞA SAHİP OLMAK

İSTİYORSANIZ ÖNCE MUTLU BİR EBEVEYN VE MUTLU BİR AİLE OLMALISINIZ. BUNUN YOLU DA HEM KENDİNİZLE HEM DE BAŞKALARIYLA KURDUĞUNUZ SAĞLIKLI İLETİŞİMDEN GEÇMEKTEDİR.

Mrt

Okulumuzda yapılan 18 Mart Çanakkale Zaferi programımızdan görüntüler ve çalışmalar

Mrt

OKUL BAŞARISINDA AİLENİN ROLÜ

2024 Enerji Haftası

Ara

Özel Eğitim ve Rehberlik Van Projesi Kapsamında Aralık Ayı Bireysel Farklılıklara Saygı Ayı olarak farkına varma, bilgilenme ve bilinçlenme etkinliklerimiz devam etmektedir. Bilgilendirici broşürlerimizi okuyalım hep beraber bilinçlenelim.

Cumhuriyet'in 100 Yılı Etkinliklerimiz

Ekm

ÖZEL EĞİTİM VAN PROJESİ Kapsamında Ekim Ayı Özel Öğrenme Güçlüğü ve Hedef Belirleme/Geleceğini Planlama olarak uygulanmaktadır. Veli ve öğretmenlerimz oarak daha biliçli, bilgili ve farkında olmak için içeriklerimiz:

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında 13 Ekim 2023 Cuma günü ilçemizde bulunan tüm remi/özel okul ve kurumlarımızda eş zamanlı Deprem Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.